Meer conversie genereren

Om je bedrijf te laten groeien is conversie belangrijk! Conversie genereren kun je op verschillende manieren bereiken. Als online marketingbureau helpen wij jou met conversie optimalisatie, oftewel het verhogen van het aantal conversies. Om conversie te genereren is het heel belangrijk om je zichtbaarheid goed op orde te hebben. Daar kunnen wij jou ook bij helpen.

Een conversie kun je op verschillende manieren invullen;

  • Aankoop van een product (harde conversie)
  • Leads genereren (softe conversie)
  • Sturen van verkeer naar de website (traffic & clicks)

Meerdere kanalen zijn mogelijk voor conversie-campagnes. Wanneer je conversies wil verhogen is het belangrijk om een duidelijk, overtuigend verhaal te hebben. Denk daarbij aan een sterke call to action en een mooie landingspagina die de potentiële klant niet kan weerstaan. Wij zien regelmatig dat onduidelijke input zorgt voor minder resultaat tijdens de campagne. Nog vragen over conversie genereren? Kom gerust een kopje koffie met chocolade doen!

withoos tentoonstelling online adverteren mkbanner

Conversie optimalisatie

‘Dagelijkse optimalisatie & wekelijkse rapportages’ is waar MKBanner voor staat! Om conversie optimalisatie toe te passen moeten wij zelf (onze specialisten) dagelijks aan de knoppen zitten voor de beste resultaten. Wij vragen jou zelf ook om input zodat we samen de doelgroep op de best mogelijke manier aan kunnen vliegen om conversies te stimuleren. Om erachter te komen welke kanalen het meest geschikt zijn voor jouw conversiecampagnes, maken wij graag een voorstel op maat!

Content creatie

Door onze jarenlange ervaring in online adverteren, weten wij exact welke content geschikt is voor welk medium. Welke kleuren klikken goed? Welke Call To Action past bij welke doelgroep? Wij denken van begin tot eind met je mee en bekijken per campagne welke content goed converteert. Wanneer je (samen met ons) hebt besloten wat de boodschap is naar de doelgroep, nemen wij graag de content creatie uit handen. Met onze specialisten die al jaren in het vak zitten, bepalen wij de gehele content strategie van de online campagnes voor je. Wij vertellen je graag meer over de verschillende vormen van content creatie.

Google Ads

Met Google Ads kun je (betaald) bovenaan in Google komen te staan wanneer iemand een combinatie van zoekwoorden intypt. Op deze manier kun je bezoekers naar een landingspagina leiden (soft conversie). Onze Google Certified specialisten hebben jarenlange ervaring in het optuigen van zowel Google Ads als Google Grants & Google Grants Pro campagnes. Wij vertellen je graag meer over hoe Google Ads werkt!

Social media

Social media kan worden gebruikt om conversies te genereren. Je hebt een landingspagina nodig en een bedankpagina om te herleiden of de bezoekers alle stappen hebben ondernomen, oftewel geconverteerd zijn. Daarnaast kun je jouw doelgroep ook bereiken door middel van social retargeting. Men heeft gemiddeld tussen de 5 en 12 contactmomenten nodig om te converteren. Met retargeting zorg je ervoor dat men sneller bij het conversiemoment is. Lees meer over hoe je social media gebruikt

Influencer marketing

Zou je eerder een stijltang kopen wanneer Babyliss het zelf aanprijst of wanneer Beau Monde het aanprijst? Precies! Doordat influencers jouw product aanprijzen bij fans, zorg je ervoor dat de verkoop wordt gestimuleerd. Het klantbehoud na een influencer campagne ligt dan ook gemiddeld 37% hoger dan bij traditionele advertising. We hebben een hechte samenwerking met verschillende soorten influencers zoals bloggers, vloggers en Facebook pagina’s van uiteenlopende magazines. Bekijk ons aanbod en kom erachter wat influencer marketing is.

Display advertising

Display advertising inzetten om conversies te verhogen is complementair. Wij zetten voornamelijk retargeting in om conversies te realiseren. Men heeft namelijk meerdere contactmomenten nodig om te converteren. Blijf top of mind bij jouw doelgroep en zorg dat ‘winkelmandverlaters’ terug komen! Trek mensen die nog niet geconverteerd zijn, maar wel interesse hebben, over de streep middels een sterke advertentie. Meer informatie over display advertising en retargeting

Benieuwd geworden?

Wij hebben alle geheimen van het wereldwijde web, maar we delen ze graag!

Neem contact op met…

Direct meer informatie hoe wij voor jouw bedrijf je doelgroep online bereiken? Bekijk wie je aan de telefoon kunt hebben en leer ons kennen.

020-8208933

Wij geloven dat wij jou kunnen helpen. Laat je gegevens achter en beschrijf kort waar je naar op zoek bent, zodat we contact met jou op kunnen nemen!