Online zichtbaarheid

Uit onderzoek is gebleken dat men tussen de 5 en 12 contactmomenten nodig heeft om over te gaan tot conversie. Wij als online marketingbureau weten exact hoe wij dit moeten bewerkstelligen! Om tot dit conversiemoment te komen, dien je een specifiek stappenplan te bewandelen. Het begint uiteraard bij online zichtbaarheid. Wij helpen jou daar graag in verder en bepalen samen met jou de juiste strategie voor online zichtbaarheid in combinatie met conversie, doelgerichte content en effectieve media matrix.

MKBanner is een online marketingbureau met een belofte en beloftes zijn er om na te komen.
Onze belofte: het succes van een merk/organisatie is de optelsom van alle off- en online interacties met de doelgroep. MKBanner maakt organisaties en merken (online) zichtbaar, onderscheidend én succesvol.De ondersteuning van MKBanner als online marketingbureau en strategie expert is onder te verdelen in drie fasen, te weten: voorbereiding (1), transformatie (2) en executie (3).

  • Fase 1: ontwikkelen van een strategie, die uitgaat van een optimale customer experience.
  • Fase 2: produceren van conversiegerichte content, die het merk onderscheidend maakt.
  • Fase 3: Toepassen van effectieve mediacampagnes, welke leiden tot resultaat.

Lees onze blog over het bepalen en bereiken van jouw doelgroep!

albrecht haan mkbanner content creatie

Online zichtbaarheid vergroten

Als het gaat om online zichtbaarheid, zijn er meerdere kanalen inzetbaar. Wij bieden onze klanten alles wat nodig is voor een succesvolle marketingstrategie. Niet alle online middelen zijn geschikt voor elke campagne, daarom denken wij graag met je mee en organiseren wij per campagne een brainstormsessie om tot de best mogelijke, doordachte campagnes te komen.

Content creatie

‘Beeld zegt meer dan 1000 woorden’. Voordat je begint met online adverteren, moet je een goed verhaal hebben en de juiste media bij dat verhaal kiezen. Het beeld dat je gebruikt, moet jouw verhaal goed overbrengen. Dit kan bijvoorbeeld met een Facebook Canvas, video’s, Polls, GIFJES of HTML5 advertenties etc. Meer weten over hoe wij zorgen dat jouw content opvalt? Bekijk hier de mogelijkheden van content creatie.

Display advertising

De beste, snelste en voordeligste manier om online zichtbaarheid te vergroten blijft display advertising door middel van banners. Wij zorgen ervoor dat je online zichtbaar bent in de juiste regio en bij de relevante doelgroep. Tot een straal van 500 meter kunnen wij nauwkeurig jouw doelgroep bereiken. Lees meer over het inzetten van display advertising.

Social media

Of je nou zichtbaarheid of conversie als doelstelling hebt, op social media kun je deze doelstellingen beiden realiseren. Via verschillende social media kanalen, vaak een combinatie, kun je je doelgroep heel gericht bereiken. Je kan de focus leggen op impressies of op clicks. Op social media vind je zoveel verschillende doelgroepen dat er goed te segmenteren valt. Lees meer over social media voor je bedrijf.

Influencer marketing

De ideale manier om als bedrijf ‘gepromoot’ te worden is middels influencer marketing. In plaats van dat je zelf vertelt hoe ‘goed’ je bent, laat je dat een ander doen! Betrouwbaarheid & vertrouwen is key! Laat daarom een influencer of kanaal, waar jouw doelgroep in geïnteresseerd is, iets over jou vertellen. Dit kan door middel van bloggers, vloggers, maar ook via bekende Facebook-pagina’s zoals VROUW, Manify of Beau Monde. We vertellen je graag meer over wat influencer marketing is.

Video advertising

Online video verleent zich uitermate goed voor storytelling, branding & awareness. Zoals men altijd zegt ‘Beeld zegt meer dan 1000 woorden’! Wij maken niet alleen sterke video’s voor bedrijven, maar zetten deze ook uit via verschillende kanalen. Onder andere STER, SBS, RTL etc. Het leuke aan deze videocampagnes is dat alles goed meetbaar is. Plak er een mooie landingspagina aan vast en zorg voor traffic naar jouw website. Wil jij ook jouw merkbeleving vergroten door middel van video advertising?

Wat heb je te verliezen?

Juist. Helemaal niets dus. Zien we jou binnenkort bij ons op kantoor voor een kopje koffie met chocolade?

De beller is sneller!

Direct meer informatie hoe wij voor jouw bedrijf je doelgroep online bereiken?

020-8208933

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Vul dan jouw gegevens in!